Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels
1  >  >>

Laatste nieuws

Geen Gildefeesten 2020
Geplaatst op donderdag 23 april

En plannen hadden we! Die hebben we trouwens nog steeds, maar de landelijke overheid heeft voor ons (en velen met ons) de beslissing genomen dat we die dit jaar niet ten uitvoer kunnen brengen. In 2021 gaan we het dubbel en dwars overdoen.
lees verder

Gildefeesten door de inzet en medewerking van velen weer een groot succes
Geplaatst op zaterdag 31 augustus

Het bestuur van Stichting Gildefeesten Soest wil laten blijken dat het zeer erkentelijk is voor de inzet en medewerking van velen bij de in de periode van 17 tot en met 26 augustus gehouden Gildefeesten. Het geweldige weer heeft zeker meegewerkt aan een feest voor en door de Soester gemeenschap, dat breed gedragen wordt en vele tienduizenden plezier heeft bezorgd.

lees verder

Gevonden vooorwerpen
Geplaatst op woensdag 28 augustus

Onderstaande voorwerpen zijn afgegeven bij de receptiebalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1.
lees verder

Imca Marina en Mart Hoogkamer vervangen zieke Dennie Christian
Geplaatst op maandag 26 augustus

Vanmiddag zullen Imca Marina en Mart Hoogkamer Dennie Christian vervangen. Dennie heeft wegens ziekte zijn optreden in Soest moeten afzeggen bij het 55+ Festival. Mart Hoogkamer was gisteravond ook in onze feesttent voor een optreden op de Hollandse Avond en heeft de gildesfeer geproefd. Die smaakte naar meer.

Hollandse Avond Radio NL groot succes; Jeroen vd Boom vervangt zieke Tino Martin
Geplaatst op maandag 26 augustus

Al enkele dagen waren de kaarten voor de Hollandse Avond uitverkocht. Velen keken er naar uit terwijl anderen nog verwoede pogingen deden een kaartje te bemachtigen. Daardoor stroomde de tent al vroeg vol met als start een optreden van Mart Hoogkamer, die snel de juiste sfeer in de zaal wist te brengen.
lees verder

Uitslagen rondom het Koningsschieten 2019
Geplaatst op maandag 26 augustus

Aan het Koningsschieten 2019 deden 96 gildebroeders mee. Zoals bekend viel met het 424ste schot het laatste stukje van de vogel naar beneden. Gildekoning 2019 werd Frank Spijker.

lees verder

Uitslagen schietwedstrijden weekend 24 en 25 augustus
Geplaatst op maandag 26 augustus

Op het achterveld van het gildeterrein De Blaak waren ook dit jaar verschillende schietbomen opgesteld met kogelvangers waarin alle geĂ¯nteresseerden hun schiettalent kon meten. Daarbij werden ook verschillende wedstrijden georganiseerd.

lees verder

Uitslagen Volkspaardenfeest 2019
Geplaatst op zondag 25 augustus

Hieronder treft u de uitslagen aan van de diverse wedstrijden die op het volkspaardenfeest georganiseerd door de Warmbloed Paardenforkvereniging Eemland zijn georganiseerd.
lees verder

Frank Spijker Gildekoning 2019
Geplaatst op zondag 25 augustus

De 60-jarige Frank Spijker is de nieuwe Gildekoning geworden van het Soester Gilde. Aan de strijd namen 96 gildebroeders deel. Met het 424ste schot gaf de houten vogel zich gewonnen. Frank Spijker is hovenier van beroep en lid van het bestuur van het Groot Gaesbeeker Gilde, tevens is hij voorzitter van de Stichting Gildefeesten en als schutter verbonden aan het gildekorps.

Nieuwe jeugdkoning: Lucas van den Breemer
Geplaatst op zaterdag 24 augustus

Sinds enkele jaren wordt op zaterdagmiddag gestreden om de titel Jeugdkoning van het Soester Gilde. Het werd een leuke en op het laatst ook een spannende strijd. Uiteindelijk schoot Luces van den Breemer het laatste stukje naar beneden.

Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest